Het NVB-TRIP symposium 2024 vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 mei (2024), als vanouds in congrescentrum ReeHorst in Ede.

Direct naar:

Definitief programma NVB-TRIP symposium 2024 Inschrijven social event
Inschrijven symposium Indienen abstract 

 

Graag nodigen wij u uit voor het jaarlijkse NVB-TRIP symposium op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024. Dit symposium met parallelsessie wordt georganiseerd in het Congrescentrum ReeHorst in Ede en is enkel fysiek bij te wonen.

Als plenaire spreker zal o.a. Luciana Tefili (Università Cattolica del Sacro Cuore, Roma)  een presentatie verzorgen. Wij hopen binnenkort de namen van de andere sprekers bekend te maken. Houdt u onze website in de gaten voor de ontwikkelingen en de meest actuele versie van het programma.

Inschrijven
U kunt zich per direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Registratie voor het social event dient u apart te doen. Door toenemende kosten zijn we dit jaar genoodzaakt de kosten voor het social event te verhogen, het inschrijfgeld voor het symposium blijft gelijk aan 2023.
De tarieven voor het symposium van 2024 zijn:

1 dag 2 dagen Social Event
NVB-Leden €   80,00 € 125,00 € 50,00
Niet NVB-leden € 100,00 € 145,00 € 50,00

Inschrijven kan tot 6 mei 2024.

Accreditatie
Wordt aangevraagd bij de ABSG, NIV, NVKC, NVML, NVVI en V&VN.

Abstracts
Naast Nederlandstalige abstracts is het ook mogelijk om Engelstalige abstracts in te dienen, in de categorie wetenschappelijk of casuïstiek. Bij Nederlandstalige abstracts is het geen belemmering om dezelfde data ook internationaal in te dienen bij bijvoorbeeld de ISBT. Er worden prijzen uitgereikt voor beste abstract/poster in beide categorieën. Daarnaast zal er ook een publieksprijs worden uitgereikt. U kunt uw abstracts indienen t/m 15 maart 2024.

Prijs beste afstudeerscriptie en beste proefschrift (Van Dijk prijs)
Aan de beste afstudeerscriptie (MBO, HBO of academisch) en het beste proefschrift met betrekking tot bloedtransfusie wordt een prijs toegekend. Scripties en proefschriften met een verschijningsdatum in 2023 kunnen daarvoor met een aanbevelingsbrief worden ingestuurd. Zie voor meer informatie over de wijze van indienen de website. De deadline voor de inzending is 31 maart 2024.

Locatie en overnachtingen
Het is mogelijk om tegen een gereduceerde prijs te overnachten in hotel ReeHorst. I.v.m. de beschikbaarheid is het raadzaam tijdig uw hotelkamer te reserveren. Reserveringen kunt u regelen via hotel@reehorst.nl, o.v.v. NVB-TRIP symposium.