Beste leden,

We kunnen terugkijken op een geslaagd NVB-TRIP symposium. Dit jaar nog in hybride vorm, met gelukkig veel fysiek aanwezigen. Veel bijpraten en netwerken, en weer aandacht kunnen geven aan de voor ons zo belangrijke sponsors. Volgend jaar verwachten wij jullie allen weer in Ede, save the dates 10-11 mei 2023!

Voor degenen die niet in de gelegenheid waren om de algemene ledenvergadering bij te wonen, we hebben het nieuwe huishoudelijk reglement (HHR) vastgesteld. Dit is aangepast met name als gevolg van eisen in de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen die recent van kracht is geworden. Er volgt nog een aanpassing van de statuten en misschien dien ten gevolge een verfijning van het HHR. Met veel dank aan Joop Heijnen en Ivan Bank.

Tot slot is de wijziging van de functie secretaris door de vergadering geaccordeerd. Joop gaat deze rol komende tijd geleidelijk overnemen van Jo Wiersum. Het bestuur gaat er uiteraard op een passende wijze nog aandacht aan besteden, maar voor nu wil ik Jo van harte danken voor haar voortreffelijke inzet als secretaris van onze vereniging!
Geniet allen van de Corona-vrije zomer en tot volgend jaar NVB-TRIP 10-11 mei !

Met hartelijke groet,
Hans van Duijnhoven, voorzitter NVB.

Van de voorzitter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.