NVB-TRIP Symposium 19 en 20 mei 2021 

Thema: Veroudering

Graag nodigen wij u uit voor het jaarlijkse NVB-TRIP symposium op woensdag 19 en donderdag

20 mei a.s. Omdat het nog onzeker is hoe de Corona-situatie in mei zal zijn, is besloten dit jaar een hybride congres te organiseren; deels op locatie in het Congrescentrum ReeHorst in Ede, deels online. Vanwege de hybride constructie zullen er alleen plenaire sessies zijn.

Wij zijn verheugd dat de sprekers die voor het NVB-TRIP symposium 2020 waren uitgenodigd bereid zijn dit jaar weer hun medewerking te verlenen. Prof. Dr. Lijckle van der Laan, Dr. Nareg Roubian, Dr. Thomas Zeiler en Prof. Dr. Steven Spitalnik zullen een online presentatie verzorgen.

Bijgaand vindt u het voorlopig programma. Houdt u onze website in de gaten voor de ontwikkelingen en de meest actuele versie van het programma.

Inschrijven

Bij het inschrijven kunt u, zolang er plek is, aangeven of u fysiek of online wilt deelnemen aan het symposium. Samen met de ReeHorst verwachten wij dat in mei 120 personen fysiek kunnen deelnemen aan het symposium. Bij een voortzetting van de huidige maatregelen is het mogelijk dat dit aantal sterk vermindert. Naast de genodigde sprekers, de organisatie en leden van het NVB bestuur en het TRIP bestuur, is er een beperkt aantal plaatsen voor fysieke deelname aan het symposium. Bij de inschrijving voor fysieke deelname wordt het principe “wie het eerst komt …” gehanteerd.

U kunt zich per direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Door de extra kosten die gemaakt worden voor de audiovisuele ondersteuning, is het inschrijfgeld voor zowel fysiek als online:

1dag 2 dagen Diner
NVB-Leden € 70 € 115 € 35
Niet NVB leden € 90 € 135 € 35

Er is een limiet aan het aantal deelnemers voor zowel fysiek als online. De inschrijving sluit daarom uiterlijk op 12 mei 2021. Indien het maximale aantal inschrijvingen eerder is behaald, kan het zijn dat de inschrijving eerder sluit.

Accreditatie is aangevraagd bij de NIV, NVKC, NVVI, NVML, NVKG, V&VN en ABSG.

Social event: congresdiner

Zoals u begrijpt kan het reguliere social event geen doorgang vinden. In plaats daarvan zal er een congresdiner verzorgd worden in het restaurant van het Congrescentrum ReeHorst. Hiervoor kunt u zich inschrijven bij uw online aanmelding, deelname kost € 35,00. Mocht blijken dat het maximaal aantal fysieke deelnemers bereikt is, worden de kosten voor het diner uiteraard aan u terugbetaald. 

Abstracts

Naast Nederlandstalige abstracts is het dit jaar ook mogelijk om Engelstalige abstracts in te dienen,  in de categorie wetenschappelijk of casuïstiek. Er worden prijzen uitgereikt voor beste abstract/poster in beide categorieën. Daarnaast zal er ook een publieksprijs worden uitgereikt. Voor deze publieksprijs is het mogelijk voor deelnemers aan het symposium om te stemmen voor de beste poster via de symposium app. U kunt uw abstracts indienen t/m 28 februari 2021. Kijk voor meer informatie over het indienen van abstracts op de website.

Prijs beste afstudeerscriptie en beste proefschrift (Van Dijk prijs)

NVB-TRIP kent ook dit jaar een prijs toe aan de beste afstudeerscriptie (MBO of HBO) en het beste proefschrift met betrekking tot bloedtransfusie. Scripties en proefschriften met een verschijningsdatum van 1 januari 2020 t/m 31 december 2020 kunnen daarvoor met een aanbevelingsbrief worden ingestuurd. Zie voor meer informatie over de wijze van indienen de website of stuur een mail naar secretaris@nvbtransfusie.nl. De deadline voor de inzending is 31 maart 2021.

Locatie en overnachtingen

Voor degenen die het symposium fysiek bezoeken, is het mogelijk om tegen een gereduceerde prijs te overnachten in hotel ReeHorst. Reserveringen kunt u regelen via hotel@reehorst.nl, o.v.v. NVB-TRIP symposium.

Met vriendelijke groet,

Organisatiecommissie  NVB-TRIP symposium

NVB-TRIP Symposium 19 en 20 mei 2021 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.