Enkele malen per jaar worden dagen deskundigheidsbevordering hemovigilantie georganiseerd. De deskundigheidsbevordering is bestemd voor alle hemovigilantiemedewerkers die hun kennis willen opfrissen of die nog niet eerder indringend hebben kennis gemaakt met het vakgebied. Deze dagen zijn een welkome aanvulling op het dagelijkse werk. Het is mogelijk om eigen successen, problemen en vragen te integreren in de cursusdagen. Het is nadrukkelijk de bedoeling om van elkaar te leren en kennis te delen.
De bijeenkomsten worden door de NVB-werkgroep georganiseerd, hierbij gefaciliteerd door diverse ziekenhuizen en transfusie-gerelateerde organisaties in Nederland. De werkgroep bestaat momenteel uit een aantal hemovigilantie medewerkers uit diverse ziekenhuizen..
De deskundigheidsbevordering hemovigilantie valt sinds december 2017 direct onder de paraplu van de onderwijscommissie van de NVB. De werkgroep rapporteert direct aan de commissie. Updates, nieuws en aanmelden loopt via deze website.

Voor vragen, meer informatie of suggesties voor onderwerpen kun je contact opnemen door een mail te sturen naar Deskundigheid-hemovigilantie@nvbtransfusie.nl.

Deskundigheidsbevordering hemovigilantie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.