Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum / data - 29/03/2019
1:30 pm - 6:00 pm

Locatie
UMC Utrecht

Categorieën


Op vrijdagmiddag 29 maart 2019 bent u van harte welkom bij de brainstormsessie Samen denken en samen doen, die het Consortium Transfusiegeneeskundig Onderzoek in het UMC Utrecht organiseert.

Brainstormen
Tijdens de bijeenkomst willen wij samen met u brainstormen om te komen tot een voorstel voor een grootschalig onderzoeksproject. Dit zullen we doen in kleinere groepen onder leiding van een discussieleider. Welk klinisch vraagstuk vinden we het meest urgent om aan te pakken?
En hoe kunnen we dat concreet maken? Ook als onderzoek niet tot uw ‘core business’ behoort, is uw inbreng hard nodig! Want uw klinische ervaringen zijn dé voedingsbodem om samen verder te komen in een veilige en efficiënte transfusieketen.
Bekijk hier het definitieve programma. Daarin vindt u al enkele mogelijke thema’s die de Consortiumwerkgroep heeft aangegeven. Of misschien wilt u uw eigen thema inbrengen? Neem uw gedachten en ideeën mee op 29 maart en brainstorm met ons mee!

Onderzoekspresentaties
In het tweede deel van dit voorjaarssymposium zullen twee enthousiaste jonge onderzoekers hun onderzoeksproject aan u presenteren. Wij hopen op uw reacties en op een levende discussie met vruchtbare input voor de onderzoekers.
In de bijlage Onderzoekspresentaties kunt u zien welke onderwerpen dit keer aan bod komen.

Na afloop bent u welkom op de afsluitende borrel.

Meld u direct aan via het aanmeldformulier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.