NVB-TRIP Symposium 18 en 19 mei 2022 

Thema: Afweer en weerstand

Graag nodigen wij u van harte uit voor het jaarlijkse NVB-TRIP symposium op woensdag 18 en donderdag 19 mei a.s. Omdat het nog onzeker is hoe de Corona situatie in mei zal zijn, is voorlopig besloten een hybride congres te organiseren in het Congrescentrum ReeHorst in Ede, met maximaal 100/120 fysieke deelnemers. Vanwege de hybride constructie zullen er alleen plenaire sessies zijn.

Als internationale spreker is o.a. uitgenodigd Stephen Lockhart, Vice President, Vaccine Clinical R&D Europe and Asia-Pacific, Pfizer. Hij zal een online presentatie verzorgen over de ontwikkeling van mRNA vaccins. Wij hopen binnenkort nog enkele (internationale) namen bekend te kunnen maken. Bijgaand vindt u het voorlopige programma. Houdt u onze website in de gaten voor de ontwikkelingen en de meest actuele versie van het programma.

Inschrijven

U kunt zich per direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Bij de inschrijving kunt u  aangeven of u fysiek of online wilt deelnemen aan het symposium. Door de extra kosten die gemaakt worden voor de audiovisuele ondersteuning, is het inschrijfgeld voor zowel fysiek als online:

1 dag 2 dagen Social event
NVB-Leden € 70 € 115 € 35
Niet NVB leden € 90 € 135 € 35

De inschrijving sluit op 15 mei 2022, bij aanmelding ter plaatse betaalt u € 10 extra.
Accreditatie is aangevraagd bij de ABSG, NIV, NVKC, NVML, NVVI en V&VN. 

Mogelijkheid om Abstracts in te dienen is GESLOTEN

Naast Nederlandstalige abstracts is het ook mogelijk om Engelstalige abstracts in te dienen, in de categorie wetenschappelijk of casuïstiek. Er worden prijzen uitgereikt voor beste abstract/poster in beide categorieën. Daarnaast zal er ook een publieksprijs worden uitgereikt. Voor deze publieksprijs is het mogelijk om met uw inschrijfnummer te stemmen op de beste poster via de symposium app.

Prijs beste afstudeerscriptie en beste proefschrift (Van Dijk prijs)

Aan de beste afstudeerscriptie (MBO, HBO of academisch) en het beste proefschrift met betrekking tot bloedtransfusie wordt een prijs toegekend. Scripties en proefschriften met een verschijningsdatum van 1 januari 2021 t/m 31 december 2021 kunnen daarvoor met een aanbevelingsbrief worden ingestuurd. Zie voor meer informatie over de wijze van indienen de website of stuur een mail naar secretaris@nvbtransfusie.nl. De deadline voor de inzending is 31 maart 2022.

Locatie en overnachtingen

Het is mogelijk om tegen een gereduceerde prijs te overnachten in hotel ReeHorst. Reserveringen kunt u regelen via hotel@reehorst.nl, o.v.v. NVB-TRIP symposium.

 

Het NVB-TRIP symposium wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor

 

 

en door

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Ingrid van Veen
Organisatiecommissie NVB-TRIP symposium
Office manager TRIP

TRIP Nationaal bureau voor hemo- en biovigilantie
Schuttersveld 2   (3eetage)
2316 ZA Leiden
+31 (0) 71 303 1540
@ i.v.veen@nvbtransfusie.nl
W www.tripnet.nl