NVB-TRIP Symposium 10 en 11 mei 2023 

Thema: Digitalisering in de bloedtransfusieketen

Graag nodigen wij u uit voor het jaarlijkse NVB-TRIP symposium op woensdag 10 en donderdag

11 mei 2023. Dit symposium wordt weer als vanouds volledig fysiek met parallelsessies georganiseerd in het Congrescentrum ReeHorst in Ede. In verband met de extra kosten zal er geen mogelijkheid zijn het symposium online te volgen.

Als plenaire sprekers zullen o.a. Victor Volovici (Erasmus MC), Gustaf Edgren (Karolinska Institute), Simon Stanworth (Oxford University) en Mikko Arvas (Finnish Red Cross Blood Bank) een presentatie verzorgen. Hier vindt u het voorlopige programma . Houdt u onze website in de gaten voor de ontwikkelingen en de meest actuele versie van het programma.

Inschrijven

U kunt zich per direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Na jarenlang de prijzen gelijk te hebben gehouden zijn wij dit jaar genoodzaakt het inschrijfgeld te moeten verhogen. De tarieven voor het symposium van 2023 zijn:

1 dag 2 dagen Social event
NVB-Leden € 80 € 125 € 40
Niet NVB leden € 100 € 145 € 40

De inschrijving sluit op 1 mei 2023.

Accreditatie wordt aangevraagd bij de ABSG, NIV, NVKC, NVML, NVVI en V&VN.

Abstracts

Naast Nederlandstalige abstracts is het ook mogelijk om Engelstalige abstracts in te dienen, in de categorie wetenschappelijk of casuïstiek. Bij Nederlandstalige abstracts is het geen belemmering om dezelfde data ook internationaal in te dienen bij bijvoorbeeld de ISBT. Er worden prijzen uitgereikt voor beste abstract/poster in beide categorieën. Daarnaast zal er ook een publieksprijs worden uitgereikt. Kijk voor meer informatie over het indienen van abstracts op de website.
U kunt uw abstracts indienen t/m 10 maart 2023.

Prijs beste afstudeerscriptie en beste proefschrift (Van Dijk prijs)

Aan de beste afstudeerscriptie (MBO, HBO of academisch) en het beste proefschrift met betrekking tot bloedtransfusie wordt een prijs toegekend. Scripties en proefschriften met een verschijningsdatum in 2022 kunnen daarvoor met een aanbevelingsbrief worden ingestuurd. Zie voor meer informatie over de wijze van indienen de website. De deadline voor de inzending is 31 maart 2023.

Locatie en overnachtingen

Het is mogelijk om tegen een gereduceerde prijs te overnachten in hotel ReeHorst.
I.v.m. de beschikbaarheid is het raadzaam tijdig uw hotelkamer te reserveren. Reserveringen kunt u regelen via hotel@reehorst.nl, o.v.v. NVB-TRIP symposium.

Met vriendelijke groet,

Ingrid van Veen
Organisatiecommissie NVB-TRIP symposium
Office manager TRIP

+31 (0) 71 303 1540
@ i.v.veen@tripnet.nl
 / i.v.veen@nvbtransfusie.nl
W www.nvbtransfusie.nl / www.tripnet.nl