Tijdens het NVB-TRIP symposium 2021 zullen wederom de Van Dijk Prijzen worden uitgereikt voor beste afstudeerscriptie (MBO of HBO) of proefschrift op het gebied van de bloedtransfusie in 2020. Wilt u meedingen naar een van de prijzen? Dat kan.

Wie kan meedingen:

Iedereen die een afstudeerscriptie (MBO en HBO) of proefschrift heeft afgerond in 2020.

Hoe dient u in:

Stuur een (elektronische) kopie van de afstudeerscriptie of het proefschrift met een aanbevelingsbrief (zie het volgende punt) van de supervisor of (co)promotor naar de secretaris van de NVB.

Aanbevelingsbrief:

Beschrijf kort het doel van het onderzoeksproject / het promotieonderzoek en de bijdrage van de bevindingen in de stage of promotieonderzoek aan de transfusiegeneeskunde. Waarom verdient het werk de titel van Beste Afstudeerscriptie/Beste Proefschrift?

Deadline indienen:

Voor 31 maart 2021.

Uitreiking:

Indien u de prijs voor het beste proefschrift hebt gewonnen, wordt van u verwacht dat u een voordracht over het onderwerp verzorgt tijdens het NVB/TRIP symposium op woensdag 19 mei 2021. De winnaar van de prijs voor de beste afstudeerscriptie nodigen we graag uit een korte toelichting (maximaal drie slides) te geven. Beiden ontvangen tijdens de sessie een aandenken, vergezeld door een cheque van 500 euro en een certificaat.

Wijze van indienen:

U kunt per e-mail (indien de scriptie/het proefschrift elektronisch beschikbaar is) of per post de voordracht aan de secretaris van de NVB sturen.

Bericht vanuit de NVB:

U krijgt een ontvangstbevestiging van uw ingediende voorstel.

U krijgt voor 1 mei bericht of u de prijs is toegekend.

Adresgegevens:

NVB t.a.v. secretaris (secretaris@nvbtransfusie.nl)

Dr. Jo Wiersum-Osselton

TRIP nationaal bureau voor hemo- en biovigilantie

Schuttersveld 2

2316 ZA Leiden

Aanmelden Van Dijk Prijzen 2021

2 gedachten over “Aanmelden Van Dijk Prijzen 2021

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.