Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum / data - 25/01/2021
1:30 pm - 4:30 pm

Categorieën Geen Categorieën


Save the Date: Deskundigheidsbevordering Hemovigilantie

 Na het moeten afblazen van de Deskundigheidsbevordering van 6 oktober 2020 (in het Tjongerschans te Heerenveen), zijn wij verheugd om mee te kunnen delen dat het ons toch nog gelukt is om een digitale bijeenkomst te organiseren!

Deze cursus is georganiseerd door Peter Ligthart van Sanquin, waarvoor hartelijk dank! Het gaat hierbij om een bijscholingscursus op maat voor alle hemovigilantie-medewerkers, ongeacht je achtergrond (laboratorium of verpleging). De cursus duurt ca. 2,5 uur, is te volgen via MS Teams en de volgende onderwerpen zullen behandeld worden: antistof response, compatibiliteitsonderzoeken, andere antistoffen en transfusiereacties. Eén en ander gaat plaatsvinden op maandagmiddag 25 januari 2021, 13:30 – 16:30 uur. We kunnen ongeveer 40 deelnemers laten inschrijven.

Dankzij een gulle financiële bijdrage van de stichting Vrienden van de NVB, kunnen wij deze bijscholingscursus kosteloos aan onze collega’s aanbieden. Hiervoor hartelijk dank aan het bestuur van de stichting Vrienden van de NVB.

Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden, dus de inschrijving is nog niet geopend, hiervan ontvangen jullie z.s.m. bericht via de nieuwsbrief van de NVB.

Vriendelijke groet,
de werkgroep Deskundigheidsbevordering Hemovigilantie: Judith Allen, Manon Dello, Gerda van Grootveld, Kariene van Rijn, Froukje Rispens, Rinie van Wordragen en Manon Klein Douwel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.