Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum / data - 08/06/2021
1:30 pm - 4:30 pm

Categorieën


Op dinsdagmiddag 8 juni aanstaande zal er weer een bijeenkomst Deskundigheidsbevordering Hemovigilantie plaatsvinden. De bijeenkomst zal, net als de vorige bijeenkomst van 25 januari jl. digitaal plaats vinden, hiervoor maken wij gebruik van Microsoft Teams. De bijeenkomst wordt geleid vanuit Tjongerschans ziekenhuis te Heerenveen en mede georganiseerd door laboratoriumorganisatie Certe. De werkgroep bedankt Tjongerschans en Certe hartelijk voor de geboden mogelijkheid en medewerking!

Deelname via Teams is mogelijk vanaf 13:30, het programma start om 13:45 en zal duren tot ca. 16:30 uur.

Het betreft ook dit keer weer een gevarieerd programma, de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Onderzoek naar transfusies in de nacht,
  • Kennismaking met de dagverpleging van het Tjongerschans,
  • Bijzondere gevallen bij het bloedgroepenonderzoek,
  • Bijzondere producten m.b.t. Covid-19 (UTG Sanquin) en
  • De herziene richtlijn, 2 knelpunten uitgelicht; een sessie waarin we in kleine groepjes een  mening vormen over een aanbeveling uit de richtlijn Bloedtransfusie, om deze daarna gezamenlijk te bespreken.

Kosten: wij kunnen wij deze bijeenkomst kosteloos aan onze collega’s aanbieden.

Aanmelden: u kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar deskundigheid-hemovigilantie@nvbtransfusie.nl; graag hierin vermelden uw naam, de instelling waarin U werkzaam bent en uw lidmaatschapsnummer van de NVB (te vinden op de contributiefactuur). Na aanmelding ontvangt U medio mei meer informatie over de bijeenkomst.

Extra informatie: aanmeldingen die niet via bovenstaand mailadres worden gedaan, worden niet in behandeling genomen. Uw aanmelding is persoonsgebonden en niet overdraagbaar, U stuurt vanaf uw eigen mailadres een bericht naar deskundigheid-hemovigilantie@nvbtransfusie.nl. U kunt niet voor meerdere mensen tegelijkertijd (in één mail) een aanmelding doen. Lidmaatschap van de NVB is verplicht. We hebben besloten geen maximum aantal deelnemers vast te stellen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.