Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum / data - 25/01/2021
1:30 pm - 4:30 pm

Categorieën


Op maandagmiddag 25 januari 2021, 13:30 – 16:30 uur is de eerste digitale bijeenkomst Deskundigheidsbevordering Hemovigilantie.

Deze cursus is georganiseerd door Peter Ligthart van Sanquin, waarvoor hartelijk dank! Het gaat hierbij om een bijscholingscursus op maat voor alle hemovigilantie-medewerkers, ongeacht je achtergrond (laboratorium of verpleging). De cursus duurt ca. 2,5 uur, is te volgen via MS Teams en de volgende onderwerpen zullen behandeld worden: antistof response, compatibiliteitsonderzoeken, andere antistoffen en transfusiereacties.

Van de deelnemers wordt een basis kennis immunologie verwacht waardoor er sprake kan zijn van meer inhoudelijke diepgang. Na aanmelding wordt informatie verstrekt over wat als voorbereiding gelezen kan worden.

Kosten
Dankzij een gulle financiële bijdrage van de Stichting Vrienden van de NVB, kunnen wij deze bijscholingscursus kosteloos aan onze collega’s aanbieden. Hiervoor hartelijk dank aan het bestuur van de Stichting Vrienden van de NVB.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar mailto:deskundigheid-hemovigilantie@nvbtransfusie.nl; graag hierin vermelden uw naam, de instelling waarin U werkzaam bent en uw lidmaatschapsnummer van de NVB (te vinden op de contributiefactuur).

Extra informatie over aanmelden: aanmeldingen via TRIP of als reply op dit bericht worden niet in behandeling genomen. Er kunnen zich voor deze dag maximaal 40 deelnemers aanmelden. U stuurt vanaf uw eigen mailadres een bericht naar deskundigheid-hemovigilantie@nvbtransfusie.nl. U kunt niet voor meerdere mensen tegelijkertijd (in één mail) een aanmelding doen. Acceptatie van aanmeldingen geschiedt op basis van binnenkomst (datum/tijd van het versturen van de mail) van de aanmelding. Alleen aanmeldingen via bovenstaand emailadres worden in behandeling genomen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.